"Eskişehirli Otomobil Ustası Yaz Sıcaklarında Araç Bakımının Önemini Anlattı"

Eskişehir'de uzun yıllardır otomobil tamir ve bakım ustalığı yapan Osman San, yaz aylarında araçların korunması ve performanslarının artırılması için vatandaşları bilgilendiriyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte, araçların daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini belirten San, özellikle uzun yolculuklarda dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaptı.

San, "Uzun Yolculuklarda Araçlarınızı Düzenli Olarak Dinlendirin" Diyerek Vatandaşları Uyardı

Özellikle uzun yolculuklarda araçların düzenli olarak dinlendirilmesi gerektiğine dikkat çeken Osman San, "Zamandan tasarruf etmek için mola vermeden yapılan yolculuklarda motor ve şanzıman aksamında maddi hasar oluşabiliyor. Bu nedenle uzun yolculuklarda aracı maksimum 2 saatte bir dinlendirerek soğutmanın önemini vurguluyorum. Ayrıca araç sahiplerinin, tatil öncesinde araçlarını muayene ettirmeleri ve gerekli bakımları yaptırmaları da çok önemlidir. Böylece tatil keyifli ve güvenli bir şekilde geçirilebilir." şeklinde konuştu.

San, son olarak vatandaşlara, araçlarını tanımadıkları ustalara değil, güvendikleri ve araçlarını en iyi şekilde tanıyan ustalara götürmeleri tavsiyesinde bulundu.