Yeni eğitim öğretim yılı, Etkin Eğitim Kurumları’nda coşkulu bir açılışla başladı. Etkin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Karakuyu 2024-2025 eğitim öğretim yılı töreninde açılış konuşması yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Naci Karakuyu Etkin Eğitim Kurumları'nın tüm birimlerine başarılı bir yıl geçirmelerini diledi.

Etkin Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Karakuyu

Açılış töreninde konuşan Naci Karakuyu, eğitimde kaliteyi ve başarıyı ön planda tutan Etkin Eğitim Kurumları'nın önümüzdeki dönem de bu çizgiyi koruyacağını vurguladı. Yönetim kuruluna başkanlık ettiği Etkin Eğitim Kurumlarının misyon ve vizyonuna değinen Karakuyu, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerini en iyi şekilde desteklediklerinin ve bunun için tüm imkanların seferber edildiğini açıkladı.

Eskişehir'de Asfalt Çalışması: Aşağı Söğütönü Yolu Yenileniyor Eskişehir'de Asfalt Çalışması: Aşağı Söğütönü Yolu Yenileniyor

 "Ekip çalışmasının başarının anahtarıdır" 

Etkin Eğitim Kurumları'nın sektörde öncü olmasının bir ekip başarısı olduğunu belirten Karakuyu öğretmenlerin ve yöneticilerin bu sürecin en önemli parçası olduğunu aktardı. Ekip çalışmasının başarının anahtarı olduğunun altını çizdi. Karakuyu yaptığı açılış konuşmasında eğitimde yenilikçi yaklaşımların ve teknolojik altyapıların önemine değinerek kurumun yeni dönem hedeflerine dikkat çekti.

Etkin Eğitim Kurumları

Etkin Eğitim Kurumları’nın açılış toplantısının devamında eğitmenler ve yöneticiler izledikleri yenilikçi eğitim stratejilerini masaya yatırdı.Etkin Eğitim Kurumları uzman kadrosu yeni eğitim yılına dair stratejiler, müfredat planlamaları ve öğretmenlerin rolü üzerine detaylı bir değerlendirme yaptı. Gerçekleştirilen toplantının ardından Etkin Eğitim Kurumları güçlü akademik kadrosuyla yeni döneme hazır olduklarını dile getirdi.