AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Yönetmeliği'nde yapılan kapsamlı değişikliklere yönelik memnuniyetini dile getirdi ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yapılan düzenlemeleri değerlendiren Dönmez, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın OSB Yönetmeliği’nde gerçekleştirdiği kapsamlı değişiklikleri büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz. Sayın Bakanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Özellikle OSB’lerde çalışanlar için lojman alanlarının planlanması, uzun süredir üzerinde durduğumuz ve Bakanımıza özellikle ilettiğimiz bir ihtiyaçtı. Sanayi yatırımlarının hızla gelişmesi ve çalışanların daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlayacak bu düzenlemelerin, tüm sanayicilerimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Eskişehir'de Dubalar Erken Kalktı Araçlar Yolda Kaldı Eskişehir'de Dubalar Erken Kalktı Araçlar Yolda Kaldı

Eskişehir’in sanayi altyapısını güçlendirecek bu adımların Türkiye ekonomisine de önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirten Dönmez, sanayicileri bu süreçte işbirliğine davet etti.