Osmaniye'de 53 yaşındaki Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü bir televizyon programında masaya yatırıldı.Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü sonrası ailesi televizyon programına başvurdu. Aile, bu ani ölümde Sebile Yörük ve yardım aldığı üfürükçü Mustafa'nın parmağı olduğundan şüphelendiklerini belirtti.

Programda baskılar sonrası Sebile Yörük, eşinin zehirlenerek öldürüldüğünü itiraf etti. Bunun nedeninin ise üfürükçü Mustafa'nın uygunsuz fotoğraflarının çekip kendisini tehdit ettiğini söyledi. Ayrıca, Mustafa'nın aynı dönemde ölen eşinin vefatının da şüpheli olduğunu dile getirdi. Televizyon program sunucusu canlı yayında suç duyurusunda bulundu.

Sebile Yörük, Mustafa'nın "Mehmet getirdiğim suyu içtikten sonra aramızdan çekilecek. İkimiz de evleneceğiz" dediği belirtti. Kendisinin ve çocuğunun da sudan içtiğini dilinin dolandığını bir şey diyemediğini söyledi. İtirafların ardından, şube emniyeti görevlileri Sebile Yörük'ü gözaltına almak üzere stüdyoya geldi.

Lübnan’daki Çağrı Cihazı Patlamalarının Ardındaki Gizem: Bakan Uraloğlu İki Teoriyi Açıkladı Lübnan’daki Çağrı Cihazı Patlamalarının Ardındaki Gizem: Bakan Uraloğlu İki Teoriyi Açıkladı