Zonguldak-Karabük yolunun Gökçebey mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir kamyon ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi yaralandı. Bartın'dan Erzurum'a şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 61 S 0870 plakalı Metro Turizm’e ait otobüs, Gökçebey yolu üzerinde 37 HB 447 plakalı tomruk yüklü kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.

Olayın ardından sağlık, polis, jandarma ve UMKE ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak, Gökçebey Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Her iki aracın sürücüleri, kaza yerinde sıkışarak hayatını kaybetti. Ambulanslara alınan 23 yaralı, Gökçebey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu olay yerinde yaptığı açıklamada, “Gökçebey Yenice yolunda elim bir kaza meydana geldi. Otobüste 21 yolcu ve 3 mürettebat olmak üzere toplam 24 kişi bulunuyordu. Şu ana kadar tüm yaralılar tahliye edildi ve sağlık durumları iyi. Kazada otobüs şoförü ve kamyon şoförü hayatlarını kaybetti. Allah rahmet eylesin,” dedi.

Lübnan’daki Çağrı Cihazı Patlamalarının Ardındaki Gizem: Bakan Uraloğlu İki Teoriyi Açıkladı Lübnan’daki Çağrı Cihazı Patlamalarının Ardındaki Gizem: Bakan Uraloğlu İki Teoriyi Açıkladı

Ayrıca, jandarma ekiplerinin olay yerinde fark ettiği bir kedi, sahibinin kucağından alınarak jandarma aracına taşındı.