İzmir'in Menderes ilçesinde etkili olan sağanak, bazı ev ve iş yerlerinde su baskınlarına yol açarken, derenin taşması sonucu yol çöktü ve bazı araçlar denize sürüklendi.
İstanbul dahil birçok şehir için yeniden çok kuvvetli sağanak uyarısı verildi. 

Korku Dolu Gece! Yaşlı Çiftin Evi Taşlandı, Otomobilleri Kundaklandı Korku Dolu Gece! Yaşlı Çiftin Evi Taşlandı, Otomobilleri Kundaklandı

7 Kent İçin Sarı Kodlu Alarm Verildi

7 kent için sarı kodlu alarm düzeyi belirlendi. Ülke genelindeki hava durumu değerlendirmelerine göre, iç ve batı kesimlerle kuzeydoğunun parçalı ve yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor.
 Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz (Sinop hariç), Eskişehir, Adana, Osmaniye, Hatay kıyıları, Kars, Ardahan çevreleri ve Van’ın doğu ilçelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.
Yağışların Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Afyonkarahisar çevrelerinde şiddetli, İzmir ve Manisa civarında ise yerel olarak çok kuvvetli olması belirtiliyor.
Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde görüleceği, rüzgârın güney ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta şiddette ve Ege ile Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde zaman zaman kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.