Kahramanmaraş'ta yaşanan korkunç olayda, Mesut Kazancı isimli kişi, metal fabrikasında çalışan bir işçiden su istedi.

Ticaret Bakanlığı Duyurdu! Fahiş Fiyatlarla Mücadelede 327 Milyon TL Ceza Kesildi Ticaret Bakanlığı Duyurdu! Fahiş Fiyatlarla Mücadelede 327 Milyon TL Ceza Kesildi

İddiaya göre, işçi Kazancı'ya bir bardak su verdikten sonra, Kazancı ikinci kez su talep etti. Su isteğine olumsuz cevap veren işçiyle başlayan tartışma, kısa sürede sopalı kavgaya dönüştü.

İki Gün Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Kazancı, kavgada ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Fakat iki gün süren hayat mücadelesinin ardından yaşamını yitirdi.

Olay sonrası ailesi, Kazancı’ya ulaşamayınca, karakol ve hastanelere başvurdu.

Yoğun bakımda kimliği belirsiz bir kişinin olduğunu öğrenen aile, Kazancı'nın hayatını kaybettiğini öğrendi. Kazancı'nın cenazesi otopsinin ardından toprağa verildi.

Eşi ve Annesi Adalet İstedi

Mesut Kazancı'nın annesi ve eşi, olayla ilgili adalet talep etti. Anne Gül Kazancı, "Oğlum bir bardak su için hunharca öldürüldü.

Adalet istiyorum," derken, eşi Sena Kazancı da "Bu canice ölümün adaletini istiyorum. Delil saklayanlardan şikayetçiyim," ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili polis, kavganın yaşandığı metal fabrikasında çalışan dört kişiyi gözaltına aldı ve soruşturma devam ediyor.