Yukarı Karaca Mahallesi'ndeki evlerinde 12 Eylül gecesi uyudukları sırada camlarına taş atıldı. Gürültüyle uyanan çift, panik içinde dışarı çıktıklarında park halindeki otomobillerinin alevler içinde olduğunu gördü.

Yaşlı Çiftin Başına Gelmeyen Kalmadı

Eskişehir'in Dahil Olduğu 44 İlde Zehirli Maddeye Yönelik Operasyon Eskişehir'in Dahil Olduğu 44 İlde Zehirli Maddeye Yönelik Operasyon

 Kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışan çift, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, araçtaki yangını kontrol altına alırken, polis de inceleme başlattı.  Saldırgan ya da saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulunan çift, otomobilin kırılan camlarını ve yanan tavanını tamir ettirdi. 

Ancak korku dolu anlar yaşamaya devam eden Necmettin Siriş, "Aracın benzin deposuna alevlerin ulaşmasına çok az kalmıştı. Patlama ihtimali çok yüksekti" dedi.

Yaşlı Çiftin Korku Dolu Gecesi

Zehra Siriş ise saldırganların bir an önce yakalanmasını istediklerini belirterek, "Sesleri duyunca eşim dışarı çıktı, ben korkudan çıkamadım. 
Arabanın üzeri yanmıştı, branda erimişti. Bu korkunun tekrar yaşanmasından endişe ediyoruz" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.