Bursa İnegöl'de dün gece 00:30 sularında bıçaklı kavga yaşandı. Sinanbey Mahallesi Aram Cami Sokak üzerinde gerekleşen kavgda 1 kişi hayatını kaybetti.

23 yaşındaki Hani Kasım ile 22 yaşındaki Halep Elhalef arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavgayı görüp de ayırmak isteyen 16 yaşındaki Efe G. ile 4 arkadaşı olaya müdahale etti.  Müdahale edilmesine sinirlenen Suriye uyruklu Hani Kasım elindeki sopayla Efe G.'ye saldırdı.  

Eski Ehliyete Cezalar Artıyor: 31 Aralık 2024 Son Yenileme Tarihi Eski Ehliyete Cezalar Artıyor: 31 Aralık 2024 Son Yenileme Tarihi

Saldırıya uğrayan Efe Gç elindeki bıçakla Hani Kasım'ı yaraladı. 12 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan Suriye uyruklu genç İnönü Devlet Hastanesi2ne kaldırıldı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavgaya karışan Suriye uyruklu Halep E.(22), Efe G. ve arkadaşları Doğukan K.(18), Doğukan S. (18), Deniz D. (18) ve Talha T.(18) polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
 
Efe G. İfadesinde "Kendi aralarında kavga ediyorlardı. Bizde kavgayı ayırmak için müdahale ettiğimiz de bana Hani Kasım sopayla saldırdı. Kolumdan yaralandım. Bende kendimi korumak için bıçak kullandım. Olayın hemen ardından teslim olduk." dedi. Mahkeme kararıyla şüphelilerden Efe G.(16), Doğukan Kartal(18), Doğukan Sağlam(18) ve Suriye uyruklu Halef Elhalef (22) tutuklanırken, (18)D.D. İle (18) T.T. Savcılıkça serbest bırakıldı.