Pro İletişim tarafından yapılan açıklamaya göre, albüm ABD'den Almanya'ya, Brezilya'dan Rusya'ya, Fransa'dan Arap dünyasına kadar farklı ülkelerde Apple Music ve diğer dijital platformların ana sayfalarında ve çalma listelerinde geniş bir yer buldu.

Tarkan'ın Hitt Müzik etiketiyle yayınlanan albümünde toplam 12 şarkı yer alıyor. Albüm, Türkçe bir albüm olarak dünya müzik platformlarında etkin bir şekilde tanıtıldı ve dikkat çekti.

Özellikle Apple Music, Almanya, Hollanda, Belçika, İsviçre, Lüksemburg gibi ülkelerde albüm, ana sayfaya taşınarak büyük bir görünürlük elde etti. Apple Fransa ise albümü ana sayfada ve World Music listesinde yayınladı ve 1 hafta boyunca önerilen çıkışlar bölümünde yer vereceğini duyurdu. Ayrıca Spotify, Türkiye dışında ilk kez Almanya, Amerika, Hollanda ve Meksika gibi ülkelerde bir Türkçe albüme ana sayfasında yer verdi.

Koç Holding'in Kuruluşundaki Önemli İsim hayatını kaybetti Koç Holding'in Kuruluşundaki Önemli İsim hayatını kaybetti

Rusya'da ise Yandex The Big Names ve Worldwide Pop Hits listelerinde ilk sıraya yükselen albüm, MTS Music Pop Premier listesinde de dikkat çekti. Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da önde gelen müzik platformu Anghami'de ise "New Turkish Playlist" kapsamında Tarkan'ın yeni albümü ön plana çıktı.

Prodüktörlüğünü Tarkan'ın üstlendiği albümde, sanatçının kendi bestesi "Yo" şarkısının yanı sıra Aysel Gürel, Günay Çoban, Güler Özince, İskender Paydaş, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer ve Serkan İzzet Özdoğan imzalı şarkılar yer alıyor. Albümdeki düzenlemeler ise Ozan Çolakoğlu, Ateş Berker Öngören, İskender Paydaş, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer ve Mert Kemancı'ya ait.

Bu başarılı tanıtım ve geniş kapsamlı yayınla, Tarkan'ın "Kuantum 51" albümü müzik dünyasında büyük ilgi gördü ve geniş bir dinleyici kitlesiyle buluştu.