Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı

Olay, 3 Eylül akşamı saat 23.00 sıralarında Aşık Veysel Mahallesi'nde yaşandı. Tikicieri'nin, yeni satın aldığı bir araba nedeniyle yaklaşık 250 bin TL borcu olduğu ve bu borç nedeniyle husumet yaşadığı iddia edildi. 
Olay günü Caner Tikicieri, alacaklısı Halil G. (25) ve yanındaki arkadaşlarıyla buluşarak meseleyi konuşmak istedi. Ancak tartışma kısa sürede kavgaya, ardından silahlı çatışmaya dönüştü. 
Halil G.'nin Tikicieri'nin başına ateş ettiği ve Tikicieri’nin yere yığıldığı belirtildi. Olayda Tikicieri’nin arkadaşı Buğra Ş. de Halil G.'ye ateş etti ve Halil G. hafif şekilde yaralandı.
Caner Tikicieri, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, Halil G. ve yanında bulunan iki kişi gözaltına alındı. 
İlk ifadesinde suçlamaları reddeden Halil G., olay sırasında silah kullanmadığını ve Buğra Ş.’nin yanlışlıkla Caner’i vurduğunu iddia etti. 
Fakat görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda Halil G.'nin Tikicieri'ye ateş ettiği ortaya çıktı. Soruşturma sonucunda Halil G. ve iki arkadaşı adliyeye sevk edildi.