EMŞAV'dan Gaziler Haftasında Anlamlı Buluşma EMŞAV'dan Gaziler Haftasında Anlamlı Buluşma

İŞKUR'un Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında yapılan kura çekimi sonuçları, başvuru yapan adaylar tarafından merakla bekleniyor. Haziran ayında başlayan ve birçok ilde tamamlanan çekilişlerde asil ve yedek adaylar belirlenirken, istenen belgeler de adayların erişimine sunuldu. Hatay, Ankara, Eskişehir, Konya, Diyarbakır ve diğer illerde yapılan kura çekimlerinin sonuçları ilan edilirken, TYP başvurusu yapan adaylar kura sonuçlarını nasıl öğrenebileceklerini araştırıyor.

2024 İŞKUR TYP kura sonuçları, illere göre resmi web sitelerinde yayınlanmaktadır. Adaylar, başvuru yaptıkları il ve ilçeye ait Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet adresleri üzerinden sonuçlara kolayca ulaşabilirler. Kura sonuçları açıklandıkça, adayların güncel bilgilere erişmeleri mümkün olacaktır.

TYP Kura Sonuçları Nereden Öğrenilir?

Kura çekimi sonuçları ve isim listeleri, illerin resmi internet siteleri üzerinden erişime açıldı. Adaylar, İŞKUR tarafından görevlendirilecek kişilerin kura sonuçlarını, bulundukları il ve ilçenin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet adresi üzerinden sorgulayabilirler. Bu doğrultuda Eskişehir’de yapılan kura çekimi sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar Eskişehir İl Müdürlüğü'nün resmi web sitesini ziyaret edebilirler

İŞKUR TYP Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Başvuru yapan adaylar, bulundukları il veya ilçeye göre kura sonuçlarına il ve ilçe Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüklerinin resmi internet sitelerinden ulaşabilirler. Her ilin kura sonuçları, ilgili resmi kanallar üzerinden erişime sunulmakta ve adaylar bu kanallardan isim listelerini kontrol edebilmektedir.