Eskişehir’e şehit ateş düştü. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerlerimiz şehit oldu. Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in kütüğünün Eskişehir’in Alpu İlçesine Bağlı Bozan mahallesine kayıtlı olduğu öğrenildi. Acı haber şehidimizin ailesine verildi. Başımız sağ olsun.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bulunan üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çatışma çıktı. Dün akşam saatlerinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, çıkan çatışmalarda 9 askerimizin şehit olduğu duyuruldu. Eskişehir’in Alpu ilçesi Bozan Mahallesi nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin de çıkan çatışmada şehadet şerbetini içti.

Şehidin Odunpazarı İlçesi Gökmeydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan baba ocağına acı haber askeri erkan ile ulaştı. Acı haberi alan yakınları, şehidin Türk bayrağı asılı baba ocağına gelmeye başladı. Nazif ve Ferah Evcin çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 27 yaşındaki Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin’in bekar olduğu ve yaklaşık 1 yıl önce Hakkari’den Kuzey Irak’a gönderildiği öğrenildi.

TAZİYE MESAJLARI;

Yılmaz Büyükerşen: "Başımız sağ olsun Eskişehir! Dün akşam Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada hemşehrilerimizden Söz. Er. Muhammed Tunahan Evcin’in de şehit olduğunu üzülerek öğrendim. Kahraman evladımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum."

Eskişehir Gastronomi Derneği Başkanı Murat Arnik: Türkiye'den Avrupa'ya ve Ortadoğu Ülkelerine Aşçı İhraç Ediyoruz Eskişehir Gastronomi Derneği Başkanı Murat Arnik: Türkiye'den Avrupa'ya ve Ortadoğu Ülkelerine Aşçı İhraç Ediyoruz

Ayşe Ünlüce: "Şehidimiz var Eskişehir! Teröristlerle çıkan çatışmada hemşehrilerimizden Söz. Er Muhammed Tunahan Evcin’in de şehit olduğunu üzülerek öğrendim. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!"