EMŞAV Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ali Çil'den İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz'a  Ziyaret EMŞAV Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ali Çil'den İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz'a  Ziyaret

Eskişehir Valiliği desteğiyle Hülya Aksoy tarafından Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi devam ediyor. Valilik resmi sosyal medya hesabından 23 Eylül 2024 itibariyle 249.309 kadına eğitim verildiğini duyurdu. 

Kadın sağlığının korunması konusunda bilinç kazandırmayı amaçlaya projeye katılan 249 bin 309 kadın ile hedeflenen sayının yüzde 72.74'üne ulaşıldığı kaydedildi. 

Hülya Aksoy koordinatörlüğünde yürütülen Kadın Sağlığı Eğitimi Projesi, kadınların en çok mücadele etmek zorunda kaldığı hastalıklardan olan meme kanseri ve rahim ağzı kanseri gibi son derece önemli hastalıklara karşı bilinç kazandırılarak hastalıkların erken teşhis edilmesine imkan tanıyor. Bu hastalıkların yanı sıra gebelik sürecinin yönetimine; gebelik sürecindeki egzersiz diyet ve beslenmeden, menapoz sürecinin yönetimi gibi konularda da kadınlara katkı sağlıyor.