Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’ın Bağlar  mevkiinde 19 gün önce kaybolan ve bugün cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok.”

21 Ağustos gününden beri her yerde aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bir derede bulunduğu öğrenildi. Narin’in cansız bedenin bulunduğu derede daha önce 3 kere arama çalışması gerçekleştirilmişti. Jandarma ekipleri, gelen ihbar üzerine yeniden derede arama çalışması yaparak cansız bedene ulaştı.Jandarmaya ihbarda bulunan kişinin tam konum vermesi, köyde yaşayan birilerinin cinayeti bildiğini akıllara getirdi. Cansız bedenin çuval içerisinde bulunması, cinayetin başka bir yerde işlendiğini gösterdi. Bu nedenle Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğu yerde olay yeri inceleme ekiplerinin yeniden kapsamlı bir çalışma başlatacağı kayıtlara geçti.

Yaşanan bu kahredici olay sonucu Cumhurbaşkanı Erdoğan “Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız.” dedi

Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı Denizli’de İğrenç Olay! Engelli Kıza İstismar Suçundan 7 Kişi Göz Altına Alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamayı “Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.