Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Uyarı: Prostat Kanseri Belirtilerine Dikkat! Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Uyarı: Prostat Kanseri Belirtilerine Dikkat!

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı yeni adli yıl değerlendirme toplantısı düzenledi. 2024-2025 adli yılının değerlendirme toplantısı Yunus Emre Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Eskişehir Adliyesi 2024 2025 Yeni Adli Yıl Değerlendirme Toplantısına Katıldı

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Ayhan Gökalp, Mehmet Özel, İsa Tuncay, Savaş Kılıç ve Murat Özgen, Cumhuriyet Savcıları ve Yazı İşleri Müdürleri'nin katıldığı toplantıda geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar sunum eşliğinde aktarıldı.

Yeni Adl Yıl Toplantısında Geçtiğimiz Sene Yapılan Çalışmalar Değerlendirildi

Yeni adli yıla ilişkin mesajların verildiği toplantıda Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Eskişehir’in her alanda Türkiye’de önemli bir kavşak olduğunun vurguladı. 

Başsavcı Yeldan “Yeni adli yılımızda daha önce yaptığımız gibi adli hizmetlerimizin seviyesini standartların üzerine çıkarmalıyız. Eskişehir’in güvenli şehir sloganını korumak için çalışmalıyız. Koordineli ve uygulama birliği içerisinde suçun önlenmesi için yenilikçi çalışmalarımıza bu yıl da devam edeceğiz” kaydetti.

Yeni Adli Yıl Toplantısı