Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından vurularak öldürülen kadın, sabah okula gitmek için uyanan kızı tarafından kanlar içinde bulundu. Olayın ardından kayıplara karışan zanlının yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Olay Hurma Mahallesi 252. Sokak'ta yer alan lüks bir sitede meydana geldi. Sabah saatlerinde apartmanın 3'üncü katından gelen silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, 51 yaşındaki Fadim Temirhanoğulları’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerinde bulunan çok sayıda boş kovan nedeniyle Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri inceleme başlattı.

Boşanma Aşamasındaki Karısına Kurşun Yağdıran Şahsa Polisler Arama Çalışması Başlattı

Ekipler, sitenin güvenlik kameralarını ve daireyi incelemeye aldı. Yapılan ilk incelemelere göre, Fadim Temirhanoğulları'nın boşanma aşamasında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi S.T. tarafından vurularak öldürüldüğü şüphesi üzerinde duruluyor. S.T.'nin, Antalya'nın Kemer ilçesinde bir gece kulübünde bodyguard olarak çalıştığı ve Temirhanoğulları’na şiddet uyguladığı gerekçesiyle açılan boşanma davası sürecinde sık sık tehdit mesajları gönderdiği öğrenildi.

Yapılan incelemede, kapıda zorlanma izine rastlanmadı. Temirhanoğulları'nın kısa süre önce kapı kilidini değiştirdiği ve zanlı S.T.'nin eve nasıl girdiği araştırılıyor. Kızının ifadesine göre, apartman görevlilerinden birinde yedek anahtar bulunduğu belirtilince, bu kişi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Film Gibi Kovalamaca! Kaza Yaptı, Ardından Silahı Kendi Canına Kıydı Film Gibi Kovalamaca! Kaza Yaptı, Ardından Silahı Kendi Canına Kıydı

Fadim Temirhanoğulları’nın Cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna Kaldırıldı

Olayın görgü tanığı Samet Torunoğlu, sabah kızın yardım istediğini belirterek, "Sabah saat 8 civarı kapımız çaldı. Küçük kız ‘Annem, annem’ diyerek yardım istedi. Hemen arkadaşla birlikte yukarı çıktık, annesini kanlar içinde bulduk. Nabzına baktık ama çok düşüktü. Hemen polise ve ambulansa haber verdik” dedi.

Fadim Temirhanoğulları’nın cansız bedeni, savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kayıplara karışan S.T.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Boşanmak Isteyen Eşinin Hayatını Sonlandırdı