Bursa'da Sahte Çağrı Merkezine Polis Baskını Bursa'da Sahte Çağrı Merkezine Polis Baskını

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde meydana gelen üzüm hırsızlığının şüphelilerine jandarma ekipleri operasyon düzenedi. Yaklaşık 100 bin TL değerindeki 2 ton üzümü bağdan elleriyle toplayan üç şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Şüphelilerden birinin sağlık çalışanı olması dikkat çekti.

Aynı Bağa 1 Haftada 2 Kez Giren Hırsızlar 100 Bin Liralık Üzüm Çaldı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgedeki hırsızlık olaylarını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Yürütülen kapsamlı araştırmalar sonucunda, Pamukkale’de S.D. isimli vatandaşa ait üzüm bağından son bir hafta içinde yaklaşık 2 ton üzüm çalındığı tespit edildi.

Yapılan incelemelerde, hırsızların geceleri üzüm bağlarına girerek doğrudan dallardan üzüm topladıkları ve bu ürünleri piyasa fiyatının altında sattıkları belirlendi. Olayla ilgili sürdürülen takip çalışmaları sonucunda, Mirac Berat K. (20), Mustafa K. (19) ve Enes S. (20) isimli üç şüpheli suçüstü yakalandı. Kaçmalarına fırsat verilmeden düzenlenen başarılı operasyon sonucunda şüpheliler gözaltına alındı.

Aynı Bağa 1 Haftada 2 Kez Giren Hırsızlar Yakalandı

Şüphelilerin GBT sorgulamalarında, Mirac Berat K.’nın üç, Mustafa K.’nın bir suç kaydının olduğu; Enes S.’nın ise daha önce herhangi bir suç kaydının bulunmadığı öğrenildi. Şüphelilerden Enes S.'nin Acıpayam’da bir sağlık kuruluşunda çalıştığı ortaya çıktı.

Gözaltına alınan zanlılar, adliyeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Ayrıca, çalıntı üzümleri satın alan kişilere de "hırsızlık malını satın alma" suçundan işlem yapıldığı bildirildi.