YKS Yerleştirme Sonuçlarının açıklanmasının ardından Anadolu Üniversitesi, örgün lisans ve ön lisans kontenjan doluluğu yüzde 102 rekor kırdı.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü, öğrencilere geniş kütüphane imkânları, araştırma merkezleri, laboratuvarlar ve teknolojiyle donatılmış sınıflarla destek olurken, yemyeşil doğasıyla huzur verici bir öğrenme ortamı sunuyor. 

Öğrencilerin ilk tercihlerinde Anadolu Üniversitesi'ne yer vermelerine imkan sağlayan en önemli özelliklerinden biri geniş uluslararası iş birlikleri ve değişim programları oluyor.

Her alanda başarıyı destekleyen Anadolu Üniversitesi, öğrencilerin gelecek kaygısı duymalarının önüne geçiyor. Öğrencilerin sadece bugünün değil, yarının ihtiyaçlarına da yanıt veren bireyler olarak yetişmelerine katkı sunan Anadolu Üniversitesi, tüm sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda bir başarı hikâyesinin başlangıç noktası  olarak kabul görüyor.

Eskişehir'de Depreme Karşı Bilinçli Nesiller: Deprem Farkındalık Projesi Eskişehir'de Depreme Karşı Bilinçli Nesiller: Deprem Farkındalık Projesi


19 Ağustos'ta başlayacak olan üniversite kayıtları, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde ilgili fakültelerdeki veya yüksekokullardaki kayıt bürolarında mesai saatlerinde yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 19 Ağustos-21 Ağustos arasında gerçekleşecek; Anadolu Üniversitesi'ni kazanan öğrencilerin kayıtlarla ilgili merak ettiği tüm bilgilere anadolu.edu.tr web adresinde yer alıyor.