Aksaray'da bir kafede meydana gelen silahlı saldırıda, bir kadın adını çıkardığı iddiasıyla bir adama ateş açtı. Olay, Aksaray-Ankara karayolu üzerindeki Çiftlik Mahallesi'nde bulunan bir kafede gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, B.S. (36) isimli kadın, A.B. (39) isimli adamı kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı gerekçesiyle takip etti.

Kafede yakınıyla çay içen A.B.'yi gören B.S., çantasından çıkardığı tabanca ile onlarca kişinin bulunduğu mekânda A.B.'ye ateş etmeye başladı. Kurşunların hedefi olan A.B., yaralı halde can havliyle kaçmaya çalıştı. Olay sırasında kafede bulunan diğer müşterilerden bazıları kaçarken, bazıları da masaların altına saklandı. Saldırı anı kafenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Öfkeli Kadın Kafede Oturan Adama Kurşun Yağdırdı

Yaklaşık 7 el ateş eden B.S., tabancasını çantasına koyarak olay yerinden uzaklaştı. 3 kurşun isabet eden A.B., çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan 112 Acil Yardım ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan A.B.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayın ardından açıklama yapan A.B., "Aldatıyormuşum, onunla ilişkiye girmişim, öyle bir şey yok. Benimle ilişkiye girdiğini kocasına söylemiş" dedi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan B.S., gözaltına alındı. Suç aleti tabanca da kadının üzerinde ele geçirilirken, olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tahkikat başlatıldı.

Erken Emeklilik Yolu Açıldı! Kadınlar 46, Erkekler 48 Yaşında Emekli Olabilir mi? Erken Emeklilik Yolu Açıldı! Kadınlar 46, Erkekler 48 Yaşında Emekli Olabilir mi?