Teknik Direktör Oktay Arıkan'ın talepleri doğrultusunda Başkan Tuna Üçtaş liderliğinde transfer komitesi 7 yeni isimle anlaşma sağladı.

Emre Kılınç ve Berkay Çolak gibi orta saha oyuncularının yanı sıra Hakan Demirel kanat ve orta saha mevkilerinde takıma katıldı. Ayrıca kaleci pozisyonunu Osman Taha ve Niyazi Çınar ile güçlendiren kulüp, Oğuzhan Köksal'ı forvet, Egemen Günce'yi ise sol bek olarak transfer etti.

Başkan Tuna Üçtaş, yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturma hedeflerinin altını çizerek, "Eskişehir futbolunda iz bırakmak istiyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda en ideal kadroyu oluşturmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda pek çok oyuncuyla anlaşma sağladık. Bu sene şehrimizin futbolunda takdir edilen bir takım olmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kader maçı bu akşam oynanacak! Türkiye Çekya maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! Arda Güler detayı dikkat çekti Kader maçı bu akşam oynanacak! Türkiye Çekya maçının muhtemel ilk 11'leri belli oldu! Arda Güler detayı dikkat çekti

2 Eylül Sk Transferde 1