Şehir genelinde güvenli ve konforlu bir ulaşım sağlamak amacıyla devam eden Yol Yapım Bakım ve Onarım çalışmaları kapsamında, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yeni bir çalışma başlatacak. 1 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak olan çalışmalar, TCDD Çamlıca Köprüsü üzerinde gerçekleştirilecek asfalt onarım ve yenileme işlemlerini içeriyor.

Detaylara göre, 1 Temmuz 2024 tarihinde saat 22.00 ile 06.00 arasında Sazova Mahallesi ile Çamlıca-Batıkent mahallelerini birbirine bağlayan TCDD Çamlıca Köprüsü trafiğe kapatılacak. Bu süre zarfında trafiği etkileyen Sazova Mahallesi ve Çamlıca-Batıkent Mahalleleri istikametlerinde alternatif güzergâhlar kullanılması önemle rica olunur. Ayrıca, 2 Temmuz 2024 tarihinde saat 22.00 ile 06.00 arasında ise Çamlıca-Batıkent Mahalleleri'nden Sazova Mahallesi istikametine trafiğe kapatma işlemi gerçekleştirilecektir.

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Uyarı: Prostat Kanseri Belirtilerine Dikkat! Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nden Uyarı: Prostat Kanseri Belirtilerine Dikkat!

Sürücülerin bu süreçte olası trafik yoğunluklarına karşı dikkatli olmaları ve alternatif güzergâhları tercih etmeleri gerekmektedir. Belediye, vatandaşların güvenli ve sorunsuz bir ulaşım deneyimi yaşamaları için gerekli tüm önlemleri almaktadır.