Ay-Yıldızlılar, Hollanda'yı mağlup ederse, Avrupa Şampiyonası tarihinde 2008'den sonra ikinci kez yarı finale yükselecek.

Eskişehir'de EURO 2024 heyecanı, milli maç akşamlarında kentin çeşitli noktalarına kurulan dev ekranlarla yaşanıyor. Eskişehirliler, bu akşamki kritik maç için yeniden nefeslerini tuttu.

Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımımız, Almanya'nın ev sahipliğindeki Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2024) bugün Hollanda ile karşılaşacak. Karşılaşma, başkent Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda saat 22:00'de başlayacak. Ay-Yıldızlı takımımız, 'Portakallar'ı mağlup ederse, EURO tarihinde 2008'den sonra ikinci kez yarı finale çıkacak. Bugün galip gelen ekip, İngiltere-İsviçre maçının galibi ile 10 Temmuz'da Dortmund'da yarı finalde karşılaşacak.

Eskişehirspor’dan kanat transferi Eskişehirspor’dan kanat transferi

Hakemler Fransız. Milli takımımızda kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü'nün yanı sıra, UEFA'nın 2 maçtan men ettiği Merih Demiral forma giyemeyecek. Cezası sona eren kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın sahadaki yerini alabilecek. Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak, yardımcıları Nicolas Danos ve Benjamin Pages olacak. Dördüncü hakem Alman Felix Zwayer, VAR görevlisi ise Fransız Jerome Brisard olacak.

Türkiye'nin maçları: Gürcistan 3-1, Portekiz 0-3, Çekya 2-1, Avusturya 2-1.

Hollanda'nın maçları: Polonya 2-1, Fransa 0-0, Avusturya 2-3, Romanya 3-0.