Ticaret Bakanlığı Duyurdu! Fahiş Fiyatlarla Mücadelede 327 Milyon TL Ceza Kesildi Ticaret Bakanlığı Duyurdu! Fahiş Fiyatlarla Mücadelede 327 Milyon TL Ceza Kesildi

Ege ve Güneydoğu'da 45 dereceyi bulan sıcak hava dalgası ise insanları bunaltacak. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu:

İstanbul güneşli 31 derece, Poyraz rüzgarı hafta boyunca sert eserek serinlik sağlayacak ancak Çarşamba gününden itibaren hava daha nemli olacak. Ankara açık 33 derece, Bursa 35 derece. İzmir gölgede 38 derece, sert esen rüzgar biraz serinlik sağlıyor. Antalya'da yüksek bağıl nem nedeniyle 31 derece olan sıcaklık 38 derece hissediliyor.

Marmara'da Poyraz rüzgarı serinlik sağlamaya devam edecek ancak Perşembe gününden itibaren sıcaklık 2-3 derece artacak ve bölge daha nemli bir hale gelecek. Edirne 35, Sakarya 32, Balıkesir 34 derece.

İç Anadolu'da sıcaklık 33-34 derece civarında seyrederken Perşembe günü biraz daha yükselecek. Rüzgarlar orta hızda esecek.

Ege Bölgesi'nde sıcaklık çok yüksek, Manisa'da 39, Muğla'da 38, Denizli'de 41, Aydın'da 43, Bodrum'da 37 derece ölçüldü. Kuzey Ege'de sert esen rüzgarlar sıcak çarpması riskini azaltıyor. Ortaca tarafında ise rüzgar daha hafif esiyor.

Akdeniz'de nemli günler başladı, sıcak çarpması riski yüksek. Adana 35, Kahramanmaraş 41, Isparta 37 derece. Mersin'de 30 derece ölçülürken hissedilen sıcaklık gölgede 38 dereceye kadar çıkıyor. Burdur tarafında kısa süreli yağışlar bekleniyor.

Karadeniz'de Samsun, Trabzon, Artvin gibi illerde yer yer sağanak yağışlar görülecek. Batı Karadeniz'de poyraz rüzgarı oldukça sert esecek, sahillerde 26-28 derece sıcaklık ölçülürken hava nemli olacak. Bolu'da 32, Kastamonu'da 33 derece bekleniyor.