Üsküdar Vaniköy’deki Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'nde tespit edilen kaçak yapılar için yıkım işlemleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Üsküdar Vaniköy’de izinsiz inşa faaliyetlerinin durdurulması ve ilgili yapıların yıkılması amacıyla harekete geçti. Bölgedeki yapılaşmanın yasal düzenlemelere uygun hale getirilmesi amacıyla yıkım işlemleri başlatıldı.

Bakanlık, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün yetki alanında tespit edilen izinsiz yapıların mühürlendiğini duyurdu. Açıklamada, "Tespit edilen ruhsatsız ve kaçak yapılar ile iskanlı yapıdaki eklentilerin yıkımı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İl Müdürlüğü ekiplerimizin koordinasyonunda bugün itibarıyla başlamıştır," ifadelerine yer verildi.

Ticaret Bakanlığı Duyurdu! Fahiş Fiyatlarla Mücadelede 327 Milyon TL Ceza Kesildi Ticaret Bakanlığı Duyurdu! Fahiş Fiyatlarla Mücadelede 327 Milyon TL Ceza Kesildi