Bilecik'te Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenliklerinde Sağlık Ekibi Yoğun Görevde Bilecik'te Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenliklerinde Sağlık Ekibi Yoğun Görevde

Mevsimsel geçiş ile birlikte çeşitli hastalıklar artmaya başlayabiliyor. Her zaman önemsenmeyen göz hastalıkları da bunların içinde. Hava değişimleri, sonbaharın rüzgarlı mevsimsel süreci göz sağlımızı etkileyebiliyor. 

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Adnan İpçioğlu, yaz mevsiminden geçişte sonbaharın gözlerimizi olumsuz etkileyebileceğini ve bunları korumanın yollarını aktardı. 

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. İpçioğlu, göz nezlesine yakalanmamak için toplu taşıma araçlarında dikkatli olunması gerektiğini söyledi.
"Gözde en ufak bir bulgu olduğunda kızarıklık, kaşıntı, çapaklanma gibi mutlaka göz hekimine başvurulmalıdır. İlaçlarımızı özenle kullanmalı, tedavimizi yarım bırakmamalıyız." dedi. 

Aynı zamanda ofis çalışanlarına da uyarılarda bulundu. Ofiste sürekli monitör başında bulunmak da gözleri rahatsız edebiliyor. "Düşük derecede olsa sürekli bilgisayara bakan kişilerde gözlük kullanımı yine faydalı olabilir” şeklinde konuştu.