Antalya sokaklarında yaşayan ve alkol bağımlılığı ile mücadele eden adamın hayatını Kepez Belediyesi'nin yardımı değiştirdi. Sağlık sorunları olan ve sokakta yaşayan Ali Tanyerli belediye desteğiyle topluma yeniden kazandırıldı. 

Ali Tanyerli'nin hayatı, sokakta yaşarken Ayhan Gözübek isimli vatandaşın ve Kepez Belediye'sinin duyarlılığı ile tamamen değişti. Adamın önce kişisel bakımları yapıldı. Ardından Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi'nde vücudundaki yaralar tedavi edildi. Alkol bağımlılığı için Aşır Aksu Yerleşkesindeki Alkol ve Madde Bağımlılığı Araştırma Uygulama Merkezi'nde (AMATEM) tedavi gördü. Sağlığına kavuşan Tanyerli Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ü ziyaret etti.

Hakkari'de Gündeme Gelen Ayşegül Aydoğan İçin Tutuklansın Çağrısı Hakkari'de Gündeme Gelen Ayşegül Aydoğan İçin Tutuklansın Çağrısı

Antalya'da sokakta yaşam süren ve yeniden hayata tutunan Ali Tanyerli, Başkan Mesut Kocagöz ve kendisi için seferber olan insanlara teşekkür etti. Tanyerli, “Allah razı olsun. Ölmek üzereydim. Hakikaten ölmek üzereydim. Şimdi bu hayatın içindeyim. Çok çok teşekkür ederim." dedi.