Eskişehir'de Asker Eğlencesi Kanlı Bitti Eskişehir'de Asker Eğlencesi Kanlı Bitti

18 Ekim Cuma gününe kadar sürecek olan kayıt dönemi, sınavsız olarak lisans ve ön lisans programlarına başvuruları kapsıyor.

İkinci Üniversite programı, Anadolu Üniversitesi tarafından 2002 yılında başlatılmış olup, mevcut yükseköğretim kurumlarından lisans veya ön lisans diploması bulunanlar için ideal bir seçenek sunuyor. Bu program çerçevesinde, lisans eğitimi almış veya mezun olmuş bireyler lisans veya ön lisans programlarına başvurabilirken, ön lisans eğitimi almış veya mezun olmuş olanlar da ön lisans programlarına başvurabilmektedir.

Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite mezunlarına Avrupa Kredi Transfer Sistemi (ECTS) üzerinden diploma eki alma imkanı sağlıyor ve diplomalarını dijital olarak erişilebilir biçimde sunuyor.

Öğrencilere geniş bir yelpazede eğitim fırsatı sunan Anadolu Üniversitesi, açık ve uzaktan eğitimde 40 yıldan fazla deneyime sahip. Kültürel Miras ve Turizm Yönetimi'nden Aşçılık'a, Felsefe'den Havacılık Yönetimi'ne kadar 39 ön lisans ve 21 lisans programında eğitim imkanı sunuyor.

Öğrenciler, Anadolum e-Kampüs Öğrenme Yönetim Sistemi aracılığıyla ders kitaplarından konu anlatım videolarına, etkileşimli içeriklerden alıştırma sorularına kadar çeşitli ders malzemelerine ücretsiz olarak erişebiliyor. Ayrıca her ders için düzenlenen haftalık canlı ders etkinlikleriyle interaktif bir öğrenme deneyimi yaşanıyor.

Kayıt işlemleri tamamen online olarak gerçekleştiriliyor ve adaylar başvurularını e-devlet şifreleriyle https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden yapabiliyorlar. İkinci Üniversite hakkında daha fazla bilgiye ise http://ikinciuniversite.anadolu.edu.tr/ adresinden veya çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.