Ziyaretinde, Kırım kökenli ailelerin çocukları tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Yardımcısı Yenigün'e, Vali Yardımcısı Ali Çetin ve Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak eşlik etti. Yenigün, müdürlüğe bağlı çocuk hizmetleri alanında görevli personellerden, yürütülen hizmetler ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Toplantının ardından Mehmet Ali Çelik Konferans Salonu'nda Kırım Halk Oyunları'nın sergilendiği bir gösteriye katıldı. Kürsüde konuşan Yenigün, "Kıymetli mesai arkadaşlarıma ve Kırım'dan gelen misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Eskişehirli bir hemşehriniz olarak zaman zaman bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Sahada karşılaştığınız sorunları dinlemek, bizlere daha doğru kararlar almamızı sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Eskişehir Trafiği Emniyette Eskişehir Trafiği Emniyette

Konuşmanın ardından Bakan Yardımcısı ve beraberindekiler, hazırlanan halk oyunu gösterisini ilgiyle izlediler. Programın devamında, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'nü ziyaret eden Yenigün, kuruluş hizmetinden yararlanan çocukları kaldıkları evlerde ziyaret ederek, çocukların katıldığı atölyeleri gezdi ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.