Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 28 sanığın kara para aklama suçlamasıyla yargılandığı davanın ikinci gününde, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz sanıkların ifadeleri alınmaya devam edildi. Dilan Polat, duruşma sırasında eşi Engin Polat’a SEGBİS aracılığıyla el salladı.

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 4’ü tutuklu 28 sanık, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun’a muhalefet" suçlarından yargılanıyor. Davanın ikinci gününde tutuklu sanık Ahmet Gün, ve tutuksuz sanıklar Dilan Polat, Sinem Sıla Doğu, Can Doğu ile diğer tutuksuz sanıklar mahkemede hazır bulunurken, Engin Polat, Sezgin Polat ve Alper Kürşat Polat, Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Geçtiğimiz günlerde, 4 tutuklu sanık ve 13 tutuksuz sanığın ifadeleri alınmıştı. Dilan Polat’ın kara para aklama davasında tahliye edilen "Mıstık" lakaplı Mustafa Özalp, ifadesinde, "Bankadan çektiğim bir meblağ yüzünden alındım. Derkan Başer’i tanımıyorum. Ankara ve Çorum’da şubem var. Tüm şubelerin sosyal medya işiyle ben ilgileniyordum. Mail order sistemi hiç kullanmadım. Ticari faaliyet dışında hiçbir aktivitemiz olmadı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ayşenur Ezgi Eygi Son Yolculuğuna Uğurlandı! Ayşenur Ezgi Eygi Son Yolculuğuna Uğurlandı!