Sümeyye Boyacı, 2024 Paralimpik Oyunları'nda 29 Ağustos'ta 200 metre serbest, 30 Ağustos'ta 100 metre serbest, 3 Eylül'de 50 metre sırt üstü ve 4 Eylül'de 50 metre kelebek kategorilerinde yarışarak, altın madalya kazanmayı hedefliyor. Eskişehir'in desteğiyle Milli Yüzücü, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda büyük bir başarıya imza atmak istiyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen ve Yüzme Federasyonu Paralimpik Oyunlardan Sorumlu Antrenörü Mehmet Bayrak ile beraber Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı'ya desteklerini ilettiler.

Milli Yüzücü Sümeyye Boyacı'ya Eskişehir'den Destek

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya gelen, Avrupa Şampiyonu Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, 29 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek şampiyonada ülkemize ve Eskişehir’e ay yıldızlı formayla yeni bir başarı daha hediye etmek istediğini belirtti.

Eskişehir’de Bugün Hava Nasıl? Eskişehir’de Bugün Hava Nasıl?

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün Dünya ve Avrupa Şampiyonu Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, kendisine her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  

Başkan Ünlüce, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Boyacı’nın yanında olduklarını belirterek, yarışmalarda başarılar dilerken Boyacı da çalışma kampı sürecinde desteklerini gördüğü Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuzhan Özen ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.