Özel, "Seçim döneminde halka para dağıtıp sonra 4 sene boyunca ızdırap çektirmenin savunulabilir bir yanı var mı?" diye sordu.

Altın Fiyatlarında Son Durum Ne? 15 Eylül Pazar Günü Güncel Altın Fiyatları Altın Fiyatlarında Son Durum Ne? 15 Eylül Pazar Günü Güncel Altın Fiyatları

Özgür Özel'in açıklamaları şöyle devam etti: "Asgari ücrete zam yapmazsanız, insanlar geçinemeyecek duruma gelir ve bu da seçime yansır. Meydandaki emekliler ve işçiler erken seçim talep ediyorlar çünkü geçinemiyorlar. Kendisiyle yaptığım görüşmede bunları ilettim. Milletin sorunlarını çözecek adımlar atılırsa, seçim çağrısı yapmayız. Ancak vatandaşın sıkıntıları devam ederse, ne yapalım? Her şeyin sorumlusu sizseniz, halkın sesini duymak zorundasınız."

Özgür Özel, son olarak şunları söyledi: "Tayyip Bey'i üzmeyen istatistik kurumunun verilerine göre asgari ücret gerçek anlamda erimiş durumda. Gelecek dönemde fiyatların düşmesini beklemek gerçekçi değil. Enflasyon artışı, hayat pahalılığının arttığı anlamına gelir. Gerçek çözümler yerine vatandaşa kemer sıktıran tedbirler alınıyor ve bunun bedelini siyaseten Cumhur İttifakı çekecek."