Eskişehir Büyükşehir’den Büyük Tasarruf Hareketi Eskişehir Büyükşehir’den Büyük Tasarruf Hareketi

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye Milli Futbol Takımı, Hollanda ile karşılaştı. Tepebaşı Belediyesi'nin Eti Caddesi'nde kurduğu kum sahaya yerleştirilen dev ekran önünde toplanan yaklaşık 12 bin Eskişehirli, milli takımın maçını birlikte izledi. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da vatandaşlarla birlikte ekran başında yer aldı.

Maç sonucunda Türkiye Milli Takımı, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak EURO 2024'te çeyrek finalde elendi. Ancak düzenlenen etkinlikte maçı büyük bir heyecanla takip eden Eskişehirliler, Tepebaşı Belediyesi'nin organizasyonu için teşekkürlerini iletti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, milli takımın gösterdiği performanstan ve sergilediği mücadeleden dolayı gurur duyduklarını belirterek, “A Milli Futbol takımımız, bizi gururlandırdı. EURO 2024 boyunca tüm Türkiye'nin yanında tek yürek olarak milli takımımızın arkasında olduk. Gösterdikleri mücadele için teşekkür ediyor, önümüzdeki başarılar için kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.