Eskişehir Valiliği’nin sosyal medya hesabından yayınlanan mesajda;”Değerli Muhtarlarımız,sizlerle birlikte Eskişehir’imize hizmet etmenin kıvancını yaşıyor, hepinizin Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Sizler, mahallelerimizde ve köylerimizde devletimizin yerel demokrasimizin etkin temsilcilerisiniz. Daha iyi bir ülke daha iyi bir yerleşim alanlarıyla mümkündür. Yerel hizmet birimlerinin seçilmiş temsilcileri olan sizlerin bu günü, devlet-millet bütünleşmesinin bir yansımasıdır. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılının değerli muhtarlarımızın destek ve katkılarıyla Türkiye Yüzyılı’na dönüşeceğine inanıyorum.

Eskişehir’imizi eğitimden sağlığa,altyapıdan güvenliğe, tarımdan sanayiye kadar her alanda daha iyi noktalara taşımak için birlikte çalıştığımız 540 muhtarımıza teşekkür ediyorum.

Eskişehir’e Meteoroloji’den Uyarı! Tarım Ürünleri Tehlikede! Eskişehir’e Meteoroloji’den Uyarı! Tarım Ürünleri Tehlikede!

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilimizde görev yapan muhtarlarımız olmak üzere , halkımızın hizmetkarı olan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden muhtarlarımızı rahmetle anıyor, hepinize sağlık ve esenlik diliyorum.” Sözleri paylaşıldı.