Rize'de Dehşet: Baba Bıçaklanarak Hayatı Sonlandırıldı, Anne İse Yaralandı Rize'de Dehşet: Baba Bıçaklanarak Hayatı Sonlandırıldı, Anne İse Yaralandı

Olay, ilçeye bağlı Meydan Mahallesi Meydan Caddesi'nde meydana geldi. Atık madde toplayan 50 yaşındaki Cennet Sünbül, çöp konteynerinde bir poşetin içinde beze sarılı bir bebek cesedi buldu. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından bebeğin cansız bedeni morga kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan soruşturmada, bölgedeki güvenlik kameraları incelendi. Kamera görüntüleri, 21 yaşındaki Y.Ç.'nin, doğum sonrası ölü dünyaya geldiğini iddia ettiği bebeğini poşet içerisinde çöp konteynerine attığı ortaya çıktı. Y.Ç.'nin olaydan 14 gün önce, "bir kurumda işe başladım" diyerek ilçeye taşınıp bir ev kiraladığı öğrenildi.

Mersin'in Mut ilçesinde, çöp konteynerine poşet içinde atılmış bir bebek cesedi bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada, bebeğin annesi ve ailesi gözaltına alındı. 

Polis, Y.Ç.'nin annesi F.Ç. ve babası M.Ç.'nin yaşadığı Mersin merkeze bağlı Akdeniz ilçesindeki eve baskın düzenledi. Y.Ç., anneanne F.Ç. ve dede M.Ç. gözaltına alındı.Baba M.Ç.'nin ise olaydan haberdar olmadığı öğrenildi.