Tahliyesinin ardından hakaret, tehdit ve ısrarlı takip suçlamalarıyla yargılanan Ragıp Canan'ın 8 yıla kadar hapis cezası isteniyor. 

Mahkemedeki duruşma da tanıklık yapan Nurtaç ve Ragıp Canan'ın oğlu Furkan, "Babam cezaevinden çıktıktan sonra anneme tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderdi. O, topluma zararlı bir kişidir," dedi.

2020 yılında Nurtaç Canan, Ragıp Canan'ın saldırısına uğrayıp ağır yaralanmıştı. Olay sırasında kanıyla yere "Beni Ragıp vurdu" yazmıştı. 2021'de 9 yıl hapis cezasına çarptırılan Ragıp Canan, cezasının infazını tamamlayarak 2023'te tahliye edilmişti.

Eskişehir'de 112 Kişiyi 2,5 Milyar Dolandıran 28 Şahıs Tutuklandı Eskişehir'de 112 Kişiyi 2,5 Milyar Dolandıran 28 Şahıs Tutuklandı

Ancak sonrasında, elektronik kelepçesini kırarak Nurtaç'ı arayıp ölümle tehdit ettiği iddiasıyla yeniden yargılanmaya başladı.  Cumhuriyet savcısı, sanığın "tehdit", "hakaret" ve "ısrarlı takip" suçlarından 2 yıl 6 aydan 8 yıl 6 aya kadar hapis yatmasını istemişti. Duruşma, savunma için ileri tarihe ertelendi.