Eskişehir’de jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ve iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda beş şüpheli yakalandı.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite Kayıt Tarihlerinde Değişikliğe Gitti Eskişehir Anadolu Üniversitesi İkinci Üniversite Kayıt Tarihlerinde Değişikliğe Gitti

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Seyitgazi ilçesinde şüpheli bir araç tespit edildi. Araçta yapılan aramada 100 adet Galara marka sentetik uyuşturucu hap bulundu.

Tepebaşı ilçesinde ise şüpheli kişilerin adresleri belirlenerek, evlerinde ve üzerlerinde arama yapıldı. Bu aramalarda, iki adet ruhsatsız tabanca, iki şarjör, dört tabanca fişeği, 18.5 gram metamfetamin, 10.6 gram sentetik kannabinoid (bonzai), iki uyuşturucu kullanma aparatı, üç pürmüz çakmak ve bir esrar öğütme aparatı ele geçirildi.

Şüpheli şahıslar hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" (TCK 191) ve "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından soruşturma başlatıldı. Olaylarla ilgili olarak yakalanan beş şüpheli hakkında işlem yapıldığı bildir