Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası'nda başarılı bir performans sergileyerek altın madalyalarla döndü.

Antalya'nın Kaş ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda, sualtı fotoğrafçılığı ve görüntüleme alanında 11 farklı kategoride yarışmalar yapıldı. Sporcular, Akdeniz'in derinliklerindeki doğal güzellikleri ve sualtı dünyasını en iyi şekilde yansıttıkları görüntülerle ödüller kazandılar.

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü'nden Erkan Balk, video film kategorisinde altın madalya, 60 saniye video kategorisinde altın madalya ve video bireysel kategorisinde Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarı elde etti. Kulüp sporcusu Hakan Başar ise fotoğraf dalında Türkiye Şampiyonu olurken, tema dalında Türkiye birinciliği, modelli geniş açı yaratıcı dalında Türkiye ikinciliği ve bireysel sıralamada Türkiye ikinciliği kazandı.

Eskişehir'de Sıkı Denetim: 10 Binlerce Araç Kontrol Edildi Eskişehir'de Sıkı Denetim: 10 Binlerce Araç Kontrol Edildi

Genel sıralamada Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye üçüncüsü olarak ödüllendirildi. Kulüp sporcuları ve dalış eşleri Efe Akçakayalıoğlu ile İrfan Çalo da etkileyici bir performans sergiledi.

Dereceye giren sporculara, Kaş Meydanı'nda düzenlenen ödül töreninde madalyaları ve ödülleri takdim edildi. Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından ödüller sahiplerine verildi.