Eskişehir Odunpazarı Belediye Tiyatrosu 2 yıllık eğitim programı başvuruları başladı. Eğitim sürecinde, Sahne ve Oyunculuk Dersleri, Oyunculuk Biçimleri, Geleneksel Türk Tiyatrosu, Çocuk Tiyatrosu, Ses ve Konuşma, Şan, Dans, Dekor Tasarım, Kostüm Tasarım, Doğaçlama gibi uygulamalı derslerin yanı sıra, Yönetmenlik, Dünya Tiyatro Tarihi, Türk Tiyatro Tarihi, Oyun Yazarlığı ve Dramaturji gibi kuramsal dersler de veriliyor. Ayrıca, eğitim süresi boyunca çeşitli branşlarda atölye çalışmaları da düzenlenecek.

Kayıtlar İçin Son Gün: 11 Ekim

Ön kayıtlar 11 Ekim 2024 Perşembe gününe kadar sürecek. Kayıtların ardından, Genel Kültür, Sahne, Dans ve Şan sınavından oluşan 4 aşamalı Özel Yetenek Sınavı gerçekleştirilecek ve yeni eğitim-öğretim dönemi öğrencileri seçilecek.

Adaylar, seçmelerle ilgili duyuruları 11 Ekim 2024 tarihinde Odunpazarı Belediye Tiyatrosu'nun sosyal medya hesabından (@odunpazaritiyatro) ve başvuru merkezinden takip edebilirken, Seçmeler 12 Ekim 2024 tarihinde başlayacak.

Eskişehir'de ESO VE BEBKA'dan Genç İstihdamına Destek Eskişehir'de ESO VE BEBKA'dan Genç İstihdamına Destek

Özel Yetenek Sınavı’na girecek adayların ise yanlarında 2 adet fotoğraf, ikametgâh ilmühaberi belgesi, sabıka kaydı belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve diploma ya da öğrenim belgesi bulundurmaları zorunlu.Belgeler ise sınav günü elden teslim alınacak.Özellikle adayların tüm aşamalarda eşofman ve spor ayakkabı giymeleri gerekiyor.