Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından, Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen Eskişehir Öğretmen Akademileri Projesi için açılış töreni gerçekleştirildi. Proje kapsamında Eskişehir’de görev yapan öğretmenler, eğitimde yeni yöntem ve tekniklerle tanışacak; teknolojik yeniliklere ve kişisel gelişime yönelik bilgi ve becerilerini artırma fırsatına sahip olacak.

Millî Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Fethi Fahri Kaya'nın Eskişehir Öğretmen Akademileri Projesi kapsamında gerçekleşen ilk derste Özel Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde "Değişen Dünyada Öğretmen Olmak" konusu ele alındı. Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Dört Farklı Akademi ile Kapsamlı Eğitim İmkanı

Eskişehir Öğretmen Akademileri; "Şehir ve Kültür", "Edebiyat", "Müzik" ve "Biyografi" başlıkları altında dört ayrı akademi ile öğretmenlere hizmet verecek. Öğretmenler gönüllülük esasına göre katılım sağlayarak, alanında uzman isimlerden destek alacak, kültürel ve sanatsal etkinliklerle kendilerini geliştirme fırsatını bulacak.

Eskişehir Trafiğinde Binlerce Araca Ceza Yağdı Eskişehir Trafiğinde Binlerce Araca Ceza Yağdı