Eskişehir'de 3 Aile Ferdi Son Yolculuklarına Uğurlandı Eskişehir'de 3 Aile Ferdi Son Yolculuklarına Uğurlandı

ESOGÜ’den 17 bilim insanı, Hollanda merkezli bir yayıncılık şirketi tarafından yayımlanan listede, bilimsel üretkenlik ve çalışmalarının kalitesine göre “kariyer boyu etki” ve “yıllık etki” kategorilerinde yüzde 2'lik dilime girerek yer almıştı.

Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan ve 2023 yılı verilerini içeren “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesine giren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) akademisyenleri, ESOGÜ Rektörlüğü tarafından onurlandırıldı. Başarılı akademisyenlere, ESOGÜ Yönetim Kurulu toplantısının ardından düzenlenen törenle teşekkür belgeleri takdim edildi.

Tören öncesinde ESOGÜ yönetimi, listedeki bilim insanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Belge takdim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, bu yıl listeye giren akademisyen sayısının artmasının kendileri açısından büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. Prof. Dr. Çolak, ESOGÜ’de uluslararası projelere imza atan ve bilim dünyasına önemli katkılar sunan güçlü bir akademisyen grubu olduğunu vurgulayarak bu başarıların üniversitelerini daha yüksek sıralamalara taşıdığını ifade etti. Ayrıca, listeye girmeye hak kazanan tüm akademisyenlere teşekkürlerini iletti.