Eskişehir Hayvancılığında Hedef 200 Hastalıktan Ari İşletme Eskişehir Hayvancılığında Hedef 200 Hastalıktan Ari İşletme

Kaza, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde Tüzün Sokak ile Rıdvan Sokak kesişiminde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Rıdvan Sokak'tan yola çıkan 26 AHV 173 plakalı hafif ticari araç, Tüzün Sokak üzerinde hızlı bir şekilde ilerleyen 26 T 0192 plakalı ticari taksiye yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan taksi, Elif Apartmanı'nın duvarına çarparak durabildi. Neyse ki kazada kimse yaralanmazken, araçlarda ve apartman duvarında maddi hasar meydana geldi. Kaza anı çevredeki  kameralarına yansıdı.

Eskişehir'de Ticari Araç Taksiye Çarptı

Kazanın ardından çevrede büyük panik yaşandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, kazaya karışan sürücülerden bilgi alarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Kazanın ardından bariyerin üzerine takılan taksi çevredekilerin yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı ve çekiciyle götürüldü. Olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı.

Kaza anına tanık olan mahalle sakini Fatma Üstfidan, olayın yaşandığı anı şu sözlerle anlattı: “Torunlarla evde oturuyorduk. Öyle bir ses çıktı ki, çok büyük bir şey olduğunu sandık. Hemen dışarı çıktık, taksinin duvara çarptığını gördük. Diğer araç da ona çarpmış. Neyse ki dışarıda kimse yoktu, özellikle çocuklar. Normalde torunlar hep dışarıda olurdu ama bugün şans eseri kimse yoktu. Allah korudu.” ifadelerini kullandı.