Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü, yalnız yaşayan ve akülü sandalye ihtiyacı karşılanan 60 yaşındaki Ertuğrul amcayı Ramazan ayında da yalnız bırakmadı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan’ın dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla gerçekleştirdikleri ziyaretle gönülleri fethetti.

Eskişehir’de Haber Alınamayan İki Kız Bulundu Eskişehir’de Haber Alınamayan İki Kız Bulundu

Ziyaret sırasında Ertuğrul amcayla yakından ilgilenen ekipler, hem sohbet etti hem de ihtiyaçlarını yerinde dinledi.

Akülü Sandalye ile Hayatı Kolaylaştı

Ertuğrul amcanın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla daha önce akülü sandalye temin eden İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal sorumluluk çalışmalarını yalnızca bir destekle sınırlı tutmayarak, sürecin takipçisi olmaya devam ediyor.

Valilikten Teşekkür Mesajı

Eskişehir Valiliği de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, İl Emniyet Müdürlüğü’nün bu anlamlı davranışını kamuoyuyla paylaştı. Paylaşımda, “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından akülü sandalye verilen ve tek başına yaşayan 60 yaşındaki Ertuğrul amcamızı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz Ramazan ayında da yalnız bırakmıyor” ifadelerine yer verildi.

Eskişehir’de Ertuğrul Amcaya Emniyetten Anlamlı ZiyaretEskişehir’de Ertuğrul Amcaya Emniyetten Anlamlı Ziyaret