Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’den Davet: “As Bayrakları As!” Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’den Davet: “As Bayrakları As!”

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Han ilçesi Gökçeyayla Mahallesi ile Afyonkarahisar il sınırındaki Alanyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik bağlantı yolunda sathi kaplama asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Eskişehir'de Yol Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

2024 yatırım programı kapsamında yürütülen projeler doğrultusunda, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerdeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Han ilçesi Gökçeyayla ve Alanyurt mahalleleri arasındaki bağlantı yolunda hummalı bir çalışma yürütülerek yolun sathi kaplama asfaltlama işlemi gerçekleştiriliyor.

Han Yolunda Bakım Çalışması

Alanyurt Köy Muhtarı Zekeriya Taşpınar, yolun daha önce oldukça kötü durumda olduğunu ve bu nedenle alternatif yolların kullanıldığını belirterek, yapılan çalışmanın yol mesafesini 40 kilometre kısalttığını vurguladı. Muhtar Taşpınar, "Eskişehir Gökçeyayla Mahallesi ile Alanyurt arasındaki yolumuz çok bozuktu, bu nedenle başka yolları tercih ediyorduk. Şimdi bu çalışmalar sayesinde yolumuz 40 kilometre kısaltıldı. Ayşe Başkanımız verdiği sözü tuttu. Kendisine ve tüm ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların sürdüğü bölgelerde trafik işaretlerine uyulması konusunda sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı.