TÜİK Açıkladı! Eskişehir’de Konut Fiyatları Artışta TÜİK Açıkladı! Eskişehir’de Konut Fiyatları Artışta

Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 2.liginde Eskişehir’i temsil eden Birey Basketbol Takımının lansman gecesi büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Gece’ye Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç, Kulüp Başkanı İsmail Koçak ve Takım menajeri Turgay Tatlı gibi isimler katıldı.

“Spor Yaşamı Anlamak Demektir”

Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel “Spor benim için disiplin ve yaşamı anlamak demektir, sporda başarılı olan yaşamda ve eğitimde de başarılı olur. Mümkün olduğu taktirde gençlerimizi, doğuştan gelen yetenekleri doğrultusunda spora yönlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Tepebaşı Kaymakamı Sadettin Yücel

“Şehrimizi Lig’de Temsil Etmenin Heyecanını Yaşıyorum”

Kulüp Başkanı İsmail Koçak Bu sene daha başarılı olmak için çalışmalar yapıyoruz. Geçen sene şehrimizi temsil edip ligde kalmaya devam ettik, bu sene amacımız ligde kalmak değil ilerlemek. Bu sene kendimizi daha güçlü hissediyoruz, geçen sene 700-800 seyirciyle maçlara çıktık fakat bu sene maçlarda 1000’e yakın seyirci ile rakibe tribün baskısı hissettirmek istiyoruz.” Diyerek, taraftarlara çağrıda bulundu. 

Kulüp Başkanı İsmail Koçak

“Hedefimiz Eskişehir’deki Basketbol Ateşini Yeniden Yakmak”

Takım Menajeri Turgay Tatlı “Bu sene daha etkili bir takım kurduk, başarılı transferlerimiz oldu. Hedefimiz Eskişehir’deki basketbol ateşini yeniden yakmak. Ekibimi daha sürdürebilir ve uzun soluklu oldu, vizyoner bir yönetime sahibiz umarım planladığımız gibi bir sezon olur.” dedi.

Birey Eskişehir Basketbol Takım Menajeri Turgay Tatlı

“Bizi Zor Maçlar Bekliyor Fakat Taraftarların Desteğiyle Başarılı Olacağız”

Takım Kaptanı Yiğit Topuz “Birbirimizi iyi tanıyor ve nasıl oynamamız gerektiğini biliyoruz. Özellikle ev sahibi maçlarda seyircimizin desteğiyle zorlu mücadelelerden galip çıkacağımızı düşünüyorum. Lig’deki hiçbir maç kolay değil ama bizim her maçtan alnımızın akıyla çıkacağını düşünüyorum.” Diyerek takım arkadaşlarına olan güvenini dile getirdi.

Takım Kaptanı Yiğit Topuz

Geceye katılamayan Eskişehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce takıma güzel dileklerini yolladı. Gerçekleşen etkinlikte takım için özellikle Eskişehirli taraftarların ve basın mensuplarının desteği istendi.