Halk Süt ürünlerinin üretildiği Mahmudiye, Çifteler ve Han İlçeleri Süt Üreticileri Birliği’ne ait üretim tesislerini satın alma sürecini başlattı.
Halk Ekmek yatırımları ve finansal yapıları hakkında açıklamalarda bulunan Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Kaplan, "Halk Ekmek, ekmek ve kurabiye çeşitlerinden yumurta, süt ve süt ürünlerine kadar kaliteli ve ekonomik ürün yelpazesi ile bir marka haline geldi," dedi. 2023 yılında 112 milyon liralık net satış rakamı ile önemli bir başarı elde ettiklerini belirten Kaplan, 2024 yılında 160 milyon liralık net satış hedeflediklerini ifade etti.

Kaplan, ayrıca şirketin yeni unlu mamuller fabrikasının makine ve teçhizat altyapısını güçlendirdiklerini ve ekmek üretiminde robot teknolojisini devreye alacaklarını açıkladı.

Halk Süt Projesi kapsamında, pastörize süt ve süt ürünleri alanında yeni bir döneme girdiklerini belirten Kaplan, Mahmudiye ilçesinde bulunan üretim tesislerini satın alma kararı aldıklarını duyurdu. Kaplan, "Bu tesislerde üretilen pastörize süt, tereyağı, peynir gibi ürünlerin satışını Halk Süt markasıyla gerçekleştiriyoruz. Tesislerin satışına ilişkin protokolü birlik başkanı Güner Özer ile imzaladık," dedi.

Eskişehir AFAD’dan Alzheimer Hastaları İçin 'Aklımızdasın' Projesi Eskişehir AFAD’dan Alzheimer Hastaları İçin 'Aklımızdasın' Projesi

Tesislerin Satışına Ilişkin Protokolü Imzalandı

Yeni tesisle birlikte Eskişehir’in ihtiyacı olan Halk Süt ürünlerini üreteceklerini ve bu ürünlerin çevre ilçe ve şehirlere pazarlanacağını belirten Kaplan, "Halk Ekmek, Eskişehirlilerin güveniyle büyüyor. Bize güvenerek sürdürülen sosyal belediyecilik politikasıyla destek veren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce’ye ve ürünlerimizi tercih eden tüm tüketicilerimize teşekkür ederiz," şeklinde konuştu.