Projede, futbolun unutulmaz isimlerinin ayak ve el izleriyle anıları ölümsüzleştirildi. Espark AVM önündeki alanda sergilenen izler, Eskişehir'in en işlek yerlerinden birinde futbol severlerin ilgi odağı haline geldi.

Proje, 2012 yılından bu yana hem Eskişehir'de büyük beğeni topluyor hem de ülke genelinde ses getiriyor. Efsane futbolcuların ayak ve el izlerini barındıran bu vefa projesi, şehir dışında da birçok organizasyonda yer alarak tanınırlığını artırıyor. Eskişehirspor başta olmak üzere Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi Türk futbolunun önemli kulüplerinden birçok futbolcunun izleri proje kapsamında sergileniyor.

Eskişehirsporlu efsane isimlerin yanı sıra, Amigo Orhan gibi tanınmış simalar da projede yer alarak futbol tarihindeki yerlerini taçlandırıyor. Beşiktaşlı Süleyman Seba, Fenerbahçeli Lefter Küçükandonyadis, Galatasaraylı Metin Oktay ve Trabzonsporlu Şenol Güneş gibi büyükler de vefa projesinin önemli isimleri arasında yer alıyor.

Eskişehir'de Öğrenci Apartları Boş Kaldı Eskişehir'de Öğrenci Apartları Boş Kaldı

Bu projeyle Tepebaşı Belediyesi, Türk futbolunun ve Eskişehirspor'un değerli mirasını gelecek kuşaklara taşımaya devam ediyor.