Adana'da bir kızın eski ve yeni sevgilisi arasında çıkan tartışmada bir kişi hayatını kaybetti. 

Olay, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi Ray Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre İlknur G. ve Berat Caner C. bir yıl önce ayrılmışlardı. İlknur G.'nin doğum gününde eski sevgili Berat Caner C. , genç kızın doğum gününü kutladığı kafeye gitti. Kafe çıkışında İlknur G.'nin şuanki sevgilisi Alper K. ile karşılaşan eski sevgili arasında tartışma çıktı.

Çevredekilerin araya girmesiyle tartışma sonlandı. Fakat iki taraf da sonrası için randevulaşıp tekrar buluştu. Buluşma yerine Ray Sokağa Berat Caner C., arkadaşları Batuhan Kolsuz (20), Aykut A. (21), Mustafa A. (19) ve Süleyman Ş. (22) ile birlikte geldi. Alper K. ise, sevgilisi İlknur G., kuzeni Necati T., arkadaşları Mert Ali P. (19), Muhammet A. (19), Tolga K. (19), Eren A. (19) ve Enes Emre K. (19) ile birlikte geldi.

Çamaşırları Asıp Yemek Pişiren Hırsız, Üzerine Not Bıraktı Çamaşırları Asıp Yemek Pişiren Hırsız, Üzerine Not Bıraktı

İki grup arasında büyük bir kavga çıktı. Kavga esnasında Berat Caner C.'nin arkadaşı Batuhan Kolsuz göğsüne aldığı 3 bıçak darbesiyle yere yıkıldı. Alper K. ve arkadaşları olay yerinden kaçtılar. Batuhan Kolsuz'a yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İlknur G. ifadesinde,” Berat ile doğum günümüzü sürekli kutladığımız mekandan çıkarken eski sevgilim ile karılaştık. Bir süre tartıştıktan sonra ayrıldık. Yaklaşık 10 aydır Alper ile birlikteyim. Ben telefonda konuştuğum sırada birbirlerine saldırdılar” dediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Enes Emre K., Alperen K., Tolga K., Eren A. ve Necati K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken diğer kişiler adli kontrol şartıyla serbest kaldı.