Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik abonelik işlemleri, satış, faturalama ve tahsilat hizmetleri sunan bir firma olarak bilinir. Şimdi, çiftçilere yönelik hizmetlerini genişleterek tarımsal sulama sezonunda yeni olanaklar sunuyor. Artık çiftçiler, sezon açılış ve kapanış işlemlerini yerlerinden kalkmadan sadece çağrı merkezini arayarak gerçekleştirebilecekler. Ayrıca, anlaşmalı bankaların sağladığı avantajlı ödeme seçeneklerinden de yararlanabilecekler.

Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Direktörü Cihan Tunç Ertunç, tarımsal sulama abonelerine yönelik geliştirdikleri hizmetler hakkında bilgi verdi. Tarımsal sulama sezonunun dönemsel olması nedeniyle aboneliklerin her yıl mayıs-haziran aylarında başlayıp ekim-kasım aylarında sona erdiğini belirtti. Ertunç, bu dönemde trafoların enerji harcamaya devam ettiğini ve abonelerin kullanmadıkları elektrik için fatura ödememelerini sağlamak amacıyla aboneliklerin dönemsel olarak açılıp kapatıldığını vurguladı.

Ertunç ayrıca, tarımsal sulama abonelerinin sezon açılış ve kapanış işlemlerini önceki uygulamalarının aksine artık 0850 933 3 999 numaralı çağrı merkezini arayarak kolaylıkla yapabileceklerini belirtti. Ayrıca, Denizbank Üretici Kart, İş Bankası İmece Kart ve Yapı Kredi Verimli Kart sahibi olan tarımsal sulama abonelerine özel avantajlı ödeme seçenekleri sunduklarını ifade etti. Diğer bankalarla da görüşmelerin sürdüğünü ekledi.

Eskişehir Gastronomi Derneği Başkanı Murat Arnik: Türkiye'den Avrupa'ya ve Ortadoğu Ülkelerine Aşçı İhraç Ediyoruz Eskişehir Gastronomi Derneği Başkanı Murat Arnik: Türkiye'den Avrupa'ya ve Ortadoğu Ülkelerine Aşçı İhraç Ediyoruz

Elektrik faturası ödemelerinin ise PTT şubeleri ve anlaşmalı N Kolay bayilerinden de yapılabildiğini belirten Ertunç, çiftçilere yönelik bu yeni hizmetlerin kullanımının kolaylığını vurguladı.