Kasım Karakaş sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada, partisinden bağımsız olarak yerel seçime katılacağını belirterek, bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını ilan etti.

Kasım Karakaş son olarak verdiği bir röportajda, "En düşük emekli maaşı 10 bin TL olarak açıklandı ve bu rakam çok düşük kaldı. Bizce en az 17 bin TL olmalıydı. Emeklilerimiz bu 10 bin lira ile ay sonunu nasıl getirecekler ve nasıl geçinecekler. Bu rakam yeniden değerlendirilmeli" açıklamasını yapmıştı.

Eskişehir’in Markası ETİ Dünya’da Bir İlke İmza Attı Eskişehir’in Markası ETİ Dünya’da Bir İlke İmza Attı

Yılmaz Büyükerşen'in aday gösterilmemesini saygısızlık olarak değerlendiren Kasım Karakaş geçtiğimiz hafta bağımsız Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı olmayı düşündüğünü ifade etmişti.